KRANBILER 

Vi kan løfte det hele

Dansk Specialtransport v/ Rørby Johansen A/S har et bredt udvalg af lastbilmonterede kraner, bl.a. montagekraner med Gerenuk sugeåg og bæltekraner, der kan løse alle opgaver lige fra hejs af spær og vinduespartier til løft af hele brofag, fabriksanlæg og maskiner. Så uanset hvor stor eller lille opgaven er, har vi materiellet og ekspertisen, der kan løfte din opgave.

Vi kan også løfte, hvor pladsen er trang
Når pladsen er trang, har alle vores kranbiler monteret støtteben i for- og bagenden af kranbilen, så vi kan komme helt tæt på løfteopgaven. Er pladsen ekstra trang i f.eks. en smal baggård, kan vi komme ind med vores bæltekran, der kun måler 170 cm i bredden og 210 cm i højden og kan løfte helt op til 6. sal.

Erfarne chauffører, der ved, hvad de laver
Alle vore chauffører er veluddannede med bl.a. ADR-bevis til transport af farligt gods, ”Pas på, på banen”-bevis til arbejde i nærheden af jernbaner samt har rigtig mange års erfaring inden for alle typer af kranopgaver. Derfor løser vi altid din opgave med fokus på sikkerhed.

Ind- og udbaksning af maskiner
Vi har alt i hjælpeudstyr som jernplader, donkrafte, rulleskøjter, flere størrelser af gaffeltrucks med mere, så vi er klar til at bakse maskiner, fabriksanlæg og andet ind og ud. Evt. med en smidig bæltekran eller den specielle lave lastbilkran på kun 3,1 meter i højden og med påmonteret 140 t/m kran.

Vinduesmontage med Gerenuk sugeåg
Med de nye Gerenuk montagekraner kan vi assistere ved montage af vinduer, så kunden opnår en tidsbesparelse på op til 60%, samt at selve montagen kan foretages af færre medarbejdere end ved traditionel vinduesmontage. Vi kan f.eks. løfte vinduer op og ind over en altan og ind i vindueshullet – eller ind gennem stilladser, hvor de placeres med millimeters nøjagtighed i op til 66 meters højde. Geranukken har et sikkert 2-kreds vakuumsystem der har 400% overkapacitet. Sugeåget kan også løfte andre byggematerialer som f.eks. facadebeklædning, betonelementer, stenplader, fliser, træ- og stålelementer. Så uanset hvad du har behov for at få i luften, kan vi løfte opgaven!

Vi har blandt mange opgaver løftet 300 vinduer med multisugeåg op til montering på nybyggeri i Sydhavnen i København samt løftet tunge skydedørs-partier ind under tagudhæng til montering, uden en eneste skade.

Kontakt os på 5550 6070 – så klarer vi opgaven …

Ring eller send en mail til kranblok@dansk-specialtransport.dk om din opgave, så finder vi løsningen til dig …

Klik her og se flere billeder i vores galleri