ENTREPRENØRKØRSEL

Vi kan levere alle steder

Dansk Specialtransport v/ Rørby Johansen A/S, kan med over 35 egne lastbiler udføre alle opgaver inden for entreprenørkørsel.

Vi kan transportere det hele
Vi kan levere alle typer materialer som f.eks. grus, sten, skærver, alle former for knuste genbrugsmaterialer, varm asfalt og meget mere.

Bortkørsel af både ren og forurenet jord i klasse 0, 1, 2, 3 og 4
Vi kan bortskaffe både ren jord og forurenet jord. Al jord transporteres til godkendte modtagepladser.

Asfaltkørsel
Vi tilbyder transport af varm asfalt med isolerede rundbuede tipsættevogne. Ved transport med rundbuede tipsættevogne kan vi tilbyde to typer af sættevogne. 4 akslede og 2 akslede, hvor de 2 akslede city-trailere kan anbefales hvor pladsen er trang, f.eks. på små villaveje og lignende.

Vi kører også volumengods
Udover entreprenørkørsel, kan vi også tilbyde kørsel med tiptrailer på helt op til 62 m3  med korn, træpiller, sukkerroer eller andet løst volumengods.

Containerkørsel og -udlejning
Vi har både åbne og lukkede affaldscontainere i str. 12–30 m3 til jord, affald, brokker eller hvad du kunne tænke dig at fylde dem med. Ring og lej en container hos os, så leverer vi den på adressen og i ringer/mailer, når den er fyldt, så afhenter vi den og kører affaldet til en godkendt miljømodtager. Har du egne containere, transporterer vi også gerne dem.

Kontakt os på 5550 6070 – så klarer vi opgaven …

Ring eller send en mail til grus@dansk-specialtransport.dk om din opgave, så finder vi løsningen til dig …

Klik her og se flere billeder i vores galleri.