Om os

OM OS

 

Vores historie går helt tilbage til 1971, hvor Jørgen Rørby Johansen grundlagde firmaet som en tømrervirksomhed. I slutningen af 70’erne opførte vi både parcelhuse og industri-byggeri, hvor vi stod for hele entreprisen inkl. jordarbejdet.

 

I den forbindelse blev der investeret i lastbiler og hurtigløbere til transport af vores entreprenørmateriel samt byggematerialer. Senere opstod muligheden for at kunne udføre transporter for kunder, og først i 80’erne fik vi vores første vognmandstilladelse til godskørsel for fremmed regning.

 

Fra entreprenør- til transportvirksomhed

Igennem en lang årrække var vores hovedaktivitet entreprenørafdelingen med jord-, kloak- og belægningsarbejde. Efter en større investering i blokvogne og andet sværgodsmateriel opstod interessen for specielle transporter, og hovedvægten blev lagt på transportdelen.

 

I midten af 90’erne blev der stiftet et selskab i Tjekkiet, da vi udførte en del special-transporter for tjekkiske industrivirksomheder til kunder i Danmark. Vi var i en periode blandt de største, når det handlede om sværgodstransporter, og omkring 75 % af vores transporter foregik uden for landets grænser.

 

Efter nogle år med stadig større restriktioner omkring specialtransporter og yderligere konkurrence fra udenlandske firmaer, valgte vi i 2007 at sælge hovedparten af vores styk-

og sværgodsmateriel, samt det tjekkiske selskab, Dan-Czech Specialtransport s.r.o.

 

På et tidspunkt opstod et behov for at kunne opbevare og håndtere større enheder, og i 1996 stod Danmarks første sværgodshotel færdigt sammen med en ny administrations-bygning i Herlufmagle, hvor virksomheden i dag drives fra.

 

De seneste 10 år har vi ekspanderet kraftigt på andre områder, og beskæftiger os i dag mest inden for kran-, blokvogns- og entreprenørkørsel samt udlejning af jernplader. Derudover har vi haft udlejet entreprenørmaskiner med og uden fører men solgte i foråret 2015 afdelingen fra.

 

Vi er medlem af:

Vi samarbejder med:

KONTAKT

 

Dansk Specialtransport v/Rørby Johansen A/S

Håndværkervej 1

DK-4160 Herlufmagle

Tlf.: 5550 6070

Fax: 5550 1214

E-mail: ds@dansk-specialtransport.dk

CVR-nr. 68497914

Vi er en del af hjertestarter netværket.